Dumheter

SD-politiker om nazister: ”Jag tycker att de har kommit ut med vettiga grejer”

Expo rapporterar idag om ytterligare en Sverigedemokrat som gillar nazistiska Svenskarnas Parti. Den här gången handlar det om Kenneth Siekas, ledamot i SD Västervik:

Kenneth Siekas följer SvP via Facebook och har upprepade gånger delat inlägg från partiets nättidning Realisten. Han säger dock när Expo Idag når honom att han inte känner till partiets nazistideologi.

 

– Jag är inte ingående insatt i dem utan har gått efter vad som står på Facebook. Jag har ingen koppling till dem. Det är inte så att jag har vänt mig till dem, utan bara att jag gillar vad de skriver. Jag tycker att de har kommit ut med vettiga grejer.

 

Känner du till att det så sent som för fem år sedan var öppet nationalsocialistiska?

 

– Nej, det visste jag inte. Det var något nytt. Jag har inte läst deras partiprogram. Men de kan ju ändra sig och gå ifrån det nazistiska. Jag tittar inte bakåt utan ser framåt.

Vad ska man säga. Vi på IRM har tappat räkningen på alla Sverigedemokrater som länkat, gillat eller helt enkelt bytt parti till nazistiska SVP. Vi får snart börja benämna SD:are med förkärlek till SVP som en i mängden.

Mer om SD och SVP:


Stötta vår verksamhet
  • 114
    Delningar