Dumheter

SD-politiker bakom rasistisk och förintelseförnekande blogg

Under en längre period har IRM haft ögonen på SD-politikern, Alexander Kieding, då källor och egna eftersökningar pekar ut Kieding som drivande bakom en rasistisk blogg. Genombrottet kom efter ett tips till IRM som visar hur Kieding själv erkänner att han driver bloggen. På bloggen kan man bland annat läsa följande om raser:

Ointelligenta människor förökar sig mer. Det är ett faktum. För att inte mänskligheten skall bli allt ointelligentare med tiden dör även ointelligentare människor tidigare än intelligenta människor, inte minst av sjukdomar och olyckor de inte har vett att värja sig mot. Intelligenta människor inser detta och låter det vara så.
Svenskarna har blivit allt intelligentare, lever därför längre och förökar sig mindre. Samma gäller japaner, italienare och tyskar. Men bara hos japanerna märks det, ty de vägrar att kompensera genom arbetskraftinvandring. De vill nämligen inte blanda ut sin ras!
[…]
Vi välkomnar därför lika gärna lata negrer och gapiga araber som flitiga kineser.
För övrig är din judiska etnosocialism nästan lika imponerande som en gång den tyska och nästan lika tvivelaktig. Hur man definierar en ”förintelse” kan diskuteras men refrängen sex miljoner judar handlar, ursäkta oss men vi kan också räkna, mest om att legitimera en etnocentrisk statsbildning bestående av sex miljoner judar.
Siffran — eller skall vi säga mantrat — sex miljoner stödde sig på tanken att två miljoner judar avsiktligt och systematiskt avlivades utanför och fyra miljoner i lägerkomplexet Auschwitz, senare visade det sig att kanske en miljon judar dog där, de flesta av svält och epidemiska sjukdomar, speciellt tyfus.
De återstående föregivna två miljonerna mördade judar är ännu svårare att räkna. Om fyra miljoner blev en i lägret, blir då två miljoner en halv utanför? Inalles ca en och en halv miljon i så fall. Och hur många av dessa dog på grund av ålder, svält, epidemiska och andra sjukdomar och hur många blev systematiskt och avsiktligen avdagatagna?
På bloggen kan man även läsa grovt homofobiska uttalanden angående Pridefestivalen:
Livet blir en desperat dans, en hysterisk rejvfest mot tidens obevekliga tand, som gnager sig in i livet med en andedräkt som luktar Död.
Som luktar aids.
Ty nu närmar vi oss det profana, det allt för mänskliga i nietzscheansk mening, det som föranledde detta skriveri. Nämligen ett antal indignerade personligheters högljudda krav på att få äta kakan och behålla den.
Maktkåta politiker har just krälat i stoftet för dessa — ursäkta mig — jättebebisar.
Breivik kallas för martyr:
Till slut måste en monstruös martyr som Breivik komma för att ruska om oss. Det är närmast en naturlag. Vi har, genom vår kollektiva hållning, utkristalliserat honom.
[…]
Det enda vi kan göra för att mildra följderna av hans illdåd är att se mindre på hans pekfinger och mer på det han pekar på. Då kan även ofullständigheterna och misstagen i hans vision korrigeras. Detta och endast detta skulle medföra att de många drabbade inte har dött alldeles i onödan.
När vi når Kieding för en intervju vill han varken bekräfta eller förneka sin inblandning i bloggen:

Vi har goda bevis för att du ligger bakom bloggen. Hur ställer du dig till det?

-Jag förstår inte varför jag skulle gå in på den typen av frågor?

Du är ju politiker för Sverigedemokraterna och jag vill såklart veta hur du ser på dessa texter? 

-Jag har inte verifierat någon koppling

Så du förnekar att du skrivit dessa texter och att du ligger bakom bloggen? 

-Jag tar inte ställning till dina frågor och har inget behov av att varken dementera eller bekräfta dina påståenden

Skriver du på bloggen? 

-Försök inte. Jag har inte tagit ställning till dina frågor

Varför vägrar du ta ställning? 

-Det angår ingen vad jag gör och inte gör

Du kallar Breivik martyr, förnekar förintelsen och uttrycker dig homofobiskt.

-Jaha!

Men du vill varken förneka eller bekräfta detta? Du vill inte ens dementera detta?

-Nähhhh

**********************************************************************************

Under måndagskvällen kommer det ett SMS från Kieding där han ber om ursäkt för sin ton under samtalet. Kieding vill fortfarande inte bekräfta om han driver bloggen eller ej, däremot vill han kommentera exempel på texter från bloggen:

Hej Henrik. Jag beklagar att jag var en smula kort i tonen när du ringde. Jag veckopendlar och förberedde min avfärd, jag borde inte ha försökt tala i telefon alls. Den blogg du frågar om kan jag som sagt inte kommentera över huvud taget men de sakfrågor du i all hast tog upp kan jag gärna säga något om, ifall du har hjälp av det:

Sexuella preferenser är vad mig anbelangar en privatsak och närmast något heligt eller i alla fall oantastligt så länge alla involverade samtycker och det inte strider mot lag och god sed (etiska normer som det heter på modern svenska).

Breivik och hans illdåd är avskyvärda, punkt.

Hur många judar de tyska nationalsocialisterna hann mörda, direkt eller indirekt, vet jag inte, det enda jag med säkerhet vet är att några av dem hör till min personliga familj.

Lycka till med det du tror är rätt och gott,

Alexander

***Bonusmaterial***
I en bloggpost kan man se hur Erik Almqvist hyllar bloggen:

erikalmqvist20 februari 2010 23:55

Mkt bra bloggpost! Jag skulle gärna komma i kontakt med dig. Du kan eposta mig på [email protected] om du är intresserad.

Mvh
Erik Almqvist


Stötta vår verksamhet
  • 31
    Delningar