Dumheter

SD-politiker: SD hatar muslimer på grund av Ekeroths judiska påbrå

SD nazism
Written by Henrik Johansson

Expo publicerade under kvällen en intervju med SD-politikern, Mikael Höglund som menar att SD:s muslimhat beror på Kent Ekeroths judiska påbrå. Höglund funderar även på att gå med i Nazistiska Svenskarnas Parti(SVP) på grund av att SD ”jävlats” med sina medlemmar:

De är judarna som drar i trådarna. Det är de som har makten. Men så är det i livet man får acceptera det. Ingenting är perfekt, säger Höglund till Expo Idag.

 

Mikael Höglund hävdar att ”judar har den ekonomiska makten” och kontroll över medierena.

 

– Jag har inget problem med judar. Men självklart äger judar Bonniers och det är stora aktörer. Det är visserligen ett stort problem. Massinvandringen är dock det största problemet, säger han.

Höglund fortsätter att förklara hur Kent Ekeroth fått SD att hata muslimer:

– Ekeroth driver ju islamgrejen i Sverigedemokraterna. Han är ju israel. Men jag är inte så judefixerad, de bidrar ju med mycket gott på jorden, säger han.

Höglund avslöjar även att andra Sverigedemokrater funderar på att lämna SD till förmån för SVP:

– Jag började fundera på SvP när Sverigedemokraterna började jävlas med medlemmarna. Jag har ännu inte riktigt kollat vad Svenskarnas parti är för några. Jag får se hur jag gör. Jag är egentligen sosse, men sossarna har svikit de etniska svenskarna, säger han.

 

Höglund tillägger att han inte tänker gå med i SvP om han kommer fram till att de är nazister. Han säger dock att han vet att flera sverigedemokrater kommer att ansluta sig till partiet.

Hur Sverigedemokraterna undgått Höglunds åsikter sedan 2006 – då han blev invald i Upplands-Bro – är för oss ett mysterium. Däremot blir vi inte längre förvånade över att det finns nazister inom SD. Vi har skrivit om det många gånger förut och kommer förmodligen bli tvungna att skriva om det igen…

Mer om SD och SVP:

486708_10200260933557619_728936515_n


Stötta vår verksamhet
  • 18
    Delningar