Granskning

SD-politiker trött på kvinnliga journalister i TV – ställer de rätt frågor?

SD-politikern Thoralf Alfsson har följt bevakningen av terrordådet i Stockholm och kommit fram till att alldeles för mycket kvinnor syns i rutan. Alfsson ställer sig retoriskt frågan om rätt frågor ställs. 

Det är på Facebook och på sin blogg som Alfsson skriver att kvinnor tycks tagit över redaktionerna och oroar sig för att kvinnor inte kan ställa rätt frågor:

Det Alfsson istället vill se är en ”alternativ” kanal där inte PK-folk bjuds in:

Efter att jag nu lyssnat väldigt mycket på TV och radio de senaste dagarna så konstaterar jag att svenska folket behöver en ny alternativ TV-kanal och en ny alternativ radiokanal. Svenska folket indoktrineras så makalöst att man knappt tror att det är sant. Samma personer, de godkända personerna, de säkra personerna återkommer ständigt i studion och i tv-sofforna. Säger du något som inte är pk är risken stor att du inte blir tillfrågad igen av SVT.

Huruvida denna alternativa kanal ska gå på samma linje som Avpixlat och Samtiden (SD:s egna bloggar) där en person hängdes ut felaktigt som terrorist bara timmar efter dådet är oklart i dagsläget.


Stöd gärna vår granskning av SD och vår uppbyggnad av ett kampanjmaskineri!

Bank-giro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59


Stötta vår verksamhet
  • 1.2K
    Delningar