Granskning

SD-politiker ville tvångsinternera feminister i arbetsläger – tillbaka i partiet

Johan Airaksinen facebook
Written by Henrik Johansson

Minns ni Johan Airaksinen, samordnaren i SD Habo som delade bilder med vitmaktbudskap och som menade att feminister skulle tvångssteriliseras? SD har nu äntligen använt sig av sin nolltolerans mot rasism och kastat ut Airaks…. NÄÄÄÄÄ, vi bara skoja. Självklart har man inte kastat ut några rasister, sånt sysslar inte SD med. Trots ytterst grova och upprepade uttalanden från Airaksinen så har SD Habo gång på gång plockat in honom i partiet. Nu senast som ersättare åt SD i kommunfullmäktige.

Johan Airaksinen 1 HaboLåt oss än en gång påminna om vad Airaksinen skrivit och vad exakt det är SD Habo anser är helt acceptabelt:

Johan Airaksinen

Hatar feminister

Vill placera FI i arbetsläger

 

Johan Airaksinen 3 Habo

Johan Airaksinen 2 Habo

Airaksinen återkommer gång på gång till att det pågår ett folkmord av svenskar, en idé som är vida spridd i nazistiska rörelser.

När vi under våren avslöjade Airaksinen så ville inte SD Habos ordförande Morgan Malmborg inte veta av våra fynd. Istället valde han att attackera oss på IRM:

-Ni är så himla fega som inte vågar ta debatten.

Men jag kan ta debatten när som helst.

-Du är ynklig som inte vågar ta debatten.

-Du och Robert Aschberg är skitstövlar! Du jobbar inte för svenska intressen, du vill bara förstöra vårat fina land!

Jag ger dig en sista chans nu, vill du korrekturläsa dina svar?

-Ni på vänsterkanten har ju egna lagar, ju mer våldsamma ni är så vinner ni en guldspade. Det är bara Mogabe som gör så. Det är ingen annan demokratisk ledare i väst som förhärligar våld.

Jag läser upp citaten(från förra artikeln) för Malmborg varpå han står på sig om att Reinfeldt är landsförrädare, men säger att det väsentliga var borttaget och betonar att det finns nazister även i AFA och andra rörelser. Malmborg vill även att vi ska förtydliga att han tar avstånd från vitmaktrörelsen, men han vill inte ta avstånd från Johan Airaksinen. 

-Jag pratade med Johan igår och han sa att det var fem år sedan.

Var det fem år sedan han var nazist?

-Det var fem år sedan han var med i vitmaktrörelsen. Det är skillnad på de olika rörelserna. Jag känner inte honom jätteväl och stämmer det så ser vi allvarligt på det.

Men igår kallade du mig kommunist, AFA-troll och folkpartist när jag frågade om Airaksinens eventuella vitmakt kopplingar? Och idag är jag Sosse? 

-Ja, men jag ville inte prata med dig. Du är ett troll och har falska syften.

Vad är det för falska syften? 

-Du tror att du ska avslöja SD.

-Du är halvkommunist och du gör som du vill. Ni har egna lagar och gör som ni vill. Du är kompis med Thomas Matsson och Aschberg.


Stötta vår verksamhet
  • 2
    Delningar