Granskning

SD Sundbyberg – invandrare är enbart våldtäktsmän och terrorister som smittar oss med ebola

lying ljuga
Written by Henrik Johansson

***UPPDATERING***

SD:s ordförande i Sundbyberg hörde idag av sig och hotade oss med en polisanmälan under dagen. Vi svarade honom med ett SMS innan det blev tyst igen:

10745049_10152396579902477_223670870_n

SD Sundbyberg har i dagarna deklarerat vad man tycker om alla sveriges invandrare och bilden man målar ut är inte vacker. Den typiska invandraren är, enligt SD Sundbyberg, en terrorist som rånar, mördar, våldtar, könsstympar och sprider ebola(även tbc och andra för Sverige okända sjukdomar). Ja just ja, invandrare är också dumma analfabeter. Ahh vi glömde även att invandraren är respektlös och har andra värderingar än oss hederliga svenskar:

Till de skenheliga i regering och riksdag. Jag är en av dem som i år röstade på Sverigedemokraterna. Detta gjorde jag för att jag inte vill vara med och stödja det experiment ni testar och prövar på Sverige och de svenska medborgarna. Experimentet går ut på att göra Sverige till ett mångkulturellt samhälle.

Historien har visat att ett sådant samhälle inte fungerar (detta ser vi redan). Den visar i stället på ett samhälle fullt av konflikter.

[…]

Man kan inte som ni nu gör lämna det egna folket i sticket och påstå sig vara humanist. Från omkring tiden 2006 har massinvandringen skördat tusentals offer bland svenska medborgare. Tusentals svenska kvinnor har utsatts för grova våldtäkter men också gruppvåldtäkter av grymmaste slag från invandrare.

Tusentals svenska kvinnor, män och ungdomar har utsatts för grovt fysiskt våld och rån från invandrareetc. Något liknande har inte förekommit från svenskarnas sida gentemot invandrarna.

[…]

Att rösta på er innebär ju att vi stöder odemokratiska partier men också raserar förutsättningarna för vår egen existens.

[…]

Men inte heller om de invandrarkvinnor som i Sverige blivit våldtagna, misshandlade av sina egna landsmän bryr ni er.

[…]

Dagligen skjuts det i våra större städer. Ja i de tre största städerna är det skottlossning så gott som dagligen. Den tid är förbi då svenska medborgare kunde känna sig säkra och trygga i sitt eget land och boendemiljö.

[…]

Det enda vi får höra när vi kritiserar detta vansinne är att vi är rasister och främlingsfientliga.

Jag har då aldrig… Rasist, jag!? Nääää vad får dig att tro det!?(Konstnärlig tolkning av skribentens tankar inför denna text).

Vi har både hört och sett vad ni är för några. Ni har helt lagt er för fundamentalister och antidemokrater inom islamistiska invandrarkretsar.

[…]

Hur ni skall kunna höja skolresultaten med 50 procent analfabeter i skolsalarna måste ni förklara.

[…]

Ni drar er inte för att utsätta svenska folket för tbc, ebola och andra för Sverige okända sjukdomar.

[…]

Ni måste våga erkänna att de människor som kommer till vårt land i massor, har helt andra värderingar och normer än vi. Därmed inte sagt att de biologiskt skiljer sig från oss men väl kulturellt och värdemässigt.

De värderingar som vi både lagstiftat om och som majoriteten av svenska folket betraktar som grundvärderingar skiljer sig helt från de invandrarna för med sig. Deras värderingar både avseende människor och djur är helt annorlunda än våra. Deras primitiva syn på kvinnor låter ni dem hållas med utan att göra något.

Deras främlingskap för demokrati i förening med analfabetism och en religion där vidskepelse och ”öga för öga”, ”tand för tand” är den värdegrund de bär med sig gör att de inte utan vidare kan integreras i det svenska samhället. Det är hög tid att ni inser detta. Detta är verkligheten.

Den som är lite källkritisk och redan tryckt på länken kommer nog att hävda att det hela är en insändare på SD:s sida och inte nödvändigtvis SD Sundbybergs åsikter, men ni har fel. IRM har pratat med upphovsmannen och det är egentligen en insändare på den grovt rasistiska bloggen Exponerat. Alltså har någon ansvarig för SD Sundbyberg läst artikeln och tänk: ”Ja, men det här var bra! Det måste vi i SD även sprida till våra väljare”.

Vi ringer ordförande för SD Sunbyberg Stefan Buncic för att höra hans syn på saken. Bunic vet vilken insändare som avses och menar att det endast är ett brev från en vanlig medborgare. Historian får mot slutet en otippad vändning när Bunic helt plötsligt slänger på luren, men missar att den fortfarande är av:

Jag ringer dig angående den insändare av Olle Ljungbeck från Gä…

-Från Gävle ja.

Ja precis. Jag funderar lite över om den inte skulle kunna klassas som hets mot folkgrupp?

-Hur tänker du då?

Alla invandrare målas ut som mördare, våldtäktsmän, valboskap, och smittbärare. Texten är ju full av hets mot invandrare. Det är så mycket grova anklagelser, du känner inte någonstans att denna text klivit över gränsen för hets mot folkgrupp?

-Jag vet inte, det var ett brev från en vanlig medborgare. Du får kontakta honom i så fall.

Det är helt ointressant, det var ni som publicerat denna text och då är ni ansvariga för den. Ni måste ha läst denna text innan ni publicerade den. Varför reagerade ni inte över den grova hets som riktades mot den svenska befolkningen med invandrarbakgrund?

-Jag ska ta kontakt med den som publicerat texten.

Vem är det som publicerat texten? 

-Ja asså..

Vem är det som publicerat texten?

-Det ekar.

Vem är det som publicerat texten?

-Spelar du in detta?

Ja.

-Jag ska ta hand om det här. Du får göra en anmälan om du vill.

-Kommunister lägger också ut sjuka texter.

Du vägrar ju berätta vem som publicerat texten. Då blir det svårt att upprätta en anmälan. 

-Jag vet inte vem som är ansvarig.

Men du sa ju nyss att du skulle kontakta den ansvarige för texten. Då visste du vem det var!?

-Asså jag ska kontakta riks eller distriktet.

Men du är ju ordförande, du borde ju veta vem som publicerat inlägget?

-Är du journalist?

Ja.

-Tack för mig

Problemet är bara att Bunic inte lägger på här, istället förflyttar han sig i rummet och vi låter inspelningen gå. Bara ett trettiotal sekunder senare pratar Bunic med en person som han anser ansvarig för texten.

-Det är hets mot folkgrupp… ohörbart… Du är ansvarig för skiten.

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 5
    Delningar