Granskning

SD-veteran drar sig för att åka pendeltåg – vill inte se ”utlänningar”

Written by Henrik Johansson

Joakim Larsson är en riktig veteran inom Sverigedemokraterna och en av de som räknas till den beryktade ”bunkerfalangen”, dvs de gamla nationalisterna som hängde nazistpropaganda i SD:s gamla partikansli. Larsson är dock inte sen på att anamma de nya sociala plattformarna. I ett inlägg på sitt konto hos Gab.ai, alt-högern och extremhögerns tillhåll, skriver Larsson att han numera drar sig för att åka pendeltåg för att han inte vill se ”utlänningar”. 

Gab.ai beskrivs som alt-högerns favorittillhåll och det är alltså hit Larsson tagit sin tillflykt för att säkra sin ”yttrandefrihet”:

Larsson, som nyss är hemkommen efter en solsemester med representanter för det högerextrema partiet AFS, beskriver nu hur han slutat åka pendeltåg för att slippa se ”utlänningar”. Och bara synen av ”utlänningar” ser Larsson som ett täcken på att någon försöker byta ut Sveriges befolkning:

Det märks också väl att Larsson är en del av det gamla gardet då han gärna drömmer sig bort till forna SD-dagar innan han ska sova:

Men det är inte bara gammal propaganda som Larsson drömmer sig bort till, här om veckan skrev han även en rad ”impopulära åsikter” på sin Twitter. En av dessa var att instämma i den tidigare partikamraten, och Nationaldemokraten, Jimmy Windeskogs uttalande om att vi borde ha ett etniskt homogent Sverige, en linje som SD påstår sig övergivit sedan flera år:

Ett uttalande som går helt i linje med att ogilla synen av en ”utlänning” såpass att man börjar yra om folkutbyte och minimerar transport via pendeltåg…


Stötta vår verksamhet
  • 770
    Delningar