Dumheter

Tommy Hansson rycker ut och försvarar Barilla efter deras homofobiska-uttalande.

Ni som följer oss på IRM är sedan tidigare bekanta med Hansson, och hans minst sagt avskyvärda homofobi. Nu har han uttalat sig om när Barilla sa att de inte kan tänka sig att ha med en familj med ett homosexuellt par i deras reklamer, och att dom som inte gillar det helt enkelt får äta någon annan pasta.

På sin blogg skriver Hansson bland annat följande:

”En praktfull pseudohändelse involverande den italienska pastatillverkaren Barilla har i dagarna vecklat ut sig. Den visar, precis som jag skrev på min blogg för några dagar sedan, att vissa saker får man inte säga utan att bli anklagad från PK-lobbyn för en massa saker, utsatt för hot om bojkotter etcetera”

Den före detta chefredaktören för SD-kuriren ställer sig helt oförstående till varför människor nu väljer att bokjkotta Barilla (även om det ändå är rätt komiskt då SD har en historia av att bojkotta i princip allt) men han stannar inte där, utan fortsätter med sitt homofobiska raljerande:

”Sådant får man ju inte säga ostraffat i dagens politiskt korrekta klimat. Följaktligen uppmanas det nu litet varstans till bojkotter av Barillas pastaprodukter av Jonas Gardell och andra homosexuella twittrare, vilka inte vet inte till sig av affekterad upprördhet över att Barilla förespråkar traditionella familjevärderingar.”

För oss som anser att en familj inte behöver vara synonymt med ett heterosexuellt par med barn, så är det självklart upprörande att Barilla väljer att uttrycka sig så. Men det verkar inte vara lika självklart för Hansson som istället tycks vara mer upprörd över reaktionerna från ”homosexuella twittrare”. Vilket är en intressant reaktion från en som företräder partiet som är ”det självklara valet för HBTQ-personer”.

Bara ett litet tips till Åkesson och alla de andra som försöker framställa SD som ett tolerant och öppet parti: Det kanske är dags att se över homofobin hos era företrädare innan ni går ut och påstår så oerhört pinsamma saker som att ni är hbtq-vänliga. För gissa vad? Dom enda ni lurar är er själva.


Stötta vår verksamhet