Dumheter

Kent Ekeroth: ”Invandrare ställer krav på polisen. Mångkultur berikar, eller?”

Kent Ekeroth, tidigare uppmärksammad för sin omtalade rasistiska buskisfilm ”Tre Amigos Rör Till Det”, har twittrat på sig igen. Vi vet inte hur många hyllmeter crap karln har bombat nätosfären med hittills så egentligen känns en liten järnrörstweet till som en droppe i havet. Men snälla Kent: vittnesuppgifter

971143_10151666128425948_1742996301_n

Att ställa kravet att polisen inte ska använda övervåld är helt enkelt att ställa kravet att polisen ska följa lagen. Vi vågar chansa på att det är något som faktiskt alla förväntar sig. Eller är det så att Ekeroth tycker att polisen bör använda en annan sort våld i Husby än på andra platser? Att det ska vara olika måttstockar? Skillnad på folk och folk liksom? Sen det här med ”invandrarna”… Eftersom den länkade artikeln är en rapport från megafonens presskonferens så antar vi att Ekeroth syftar på de som närvarade från organisationen.

Men Kent, hur vet du hur mycket ”invandrare” någon är bara genom att titta på en bild? Hör av dig, för vi är uppriktigt nyfikna. I övrigt kan vi tipsa om att det som händer i Husby nu inte direkt är material för ogenomtänkta tweets utsända från det Ekerothska elfenbenstornet. Kort sagt, snälla Jimmie Åkesson kan du sätta ett koppel på din pitbull? Alternativt, och det här är vad vi helst skulle vilja att du gjorde, införa nolltolerans mot rasism och extremism på riktigt.


Stötta vår verksamhet