Dumheter

Utesluten SD-politiker förhandlar om att bli nazist på heltid

Från SD till nazismen
Written by Henrik Johansson

Expo avslöjar idag att den förre Sverigedemokraten Stig-Erik Werner förhandlar om att gå med nazistiska Svenskarnas parti. I en lång intervju med Expo ger han sin syn på hur samhället fungerar och styrs. Bland annat menar Werner att förintelsen inte är bevisad och att Winston Churchill ”hittat på Förintelsen”. Samtidigt menar dock Werner att han inte förnekar förintelsen.

Vidare förklarar Werner att det är judarna som kontrollerar världsekonomin och att endast genetiska svenskar ska får rösta:

– De har tidskrifter som de sprider sin propaganda med. De förde fram personer av sina egna som rådgivare till kungen. Det var de första stegen. På detta sätt byggde de upp vad de kallar för demokrati. I och med det kan de genom sina medel få makt. Du vet vilka som uppfunnit TV:n och mobiltelefonerna? TV:n är väl bra på sitt sätt, men frågan är hur bra den är i förlängningen?

[…]

– Demokratin är farlig som den är idag. Landet kan hamna under främmande makt och ingen tar ansvar. Vi har även en arvsrätt. Jag som svensk har rätt till det här landet.

Om endast genetiska svenskar ska få ha makt är den oundvikliga frågan hur du ska göra med resten?

– Om man ska hårdra allting, och titta på min personliga dröm. Vad är det som hindrar de som är främmande här att skapa sina system att kunna lägga in sina ord och önskemål i maktens korridorer? Jag har ingen perfekt plan. Vi är inte där än. Vi är långt ifrån en slutgiltig lösning, säger Werner.

 

Nazistiska Svenskarnas part har under en längre period försökt värva ur det sverigedemokratiska ledet och med tanke på alla SD:are som blivit påkomna med handen i nazistburken så lär det inte vara svårrekryterat:

486708_10200260933557619_728936515_n

 


Stötta vår verksamhet
  • 1
    Dela