Redaktionellt

Vi har vunnit!

Vi på Inte rasist, men… har något väldigt roligt att berätta för er! Till skillnad från Sverigedemokraterna har vi inga problem med att berätta om vilket stöd vi har i ryggen, vilket hittills har varit inget alls rent ekonomiskt sett.

Idag har vi dock fått informationen att vi vunnit en tävling där priset är en PR-kampanj för 100 000 kronor. Det är PR-byrån Great Beyond som valt ut oss som vinnare i tävlingen #100K. Vi tycker självfallet att det här är otroligt roligt, samtidigt känner vi oss väldigt ödmjuka. Det här tyder om något på att intresset för att läsa om SD:s alla galenskaper, klantigheter och dumheter är större än vad traditionell media tycks ha trott.

Det här om något visar på att man inte behöver vara rädd för att beskriva SD precis som de är, att man inte behöver känna rädsla inför att de som vanligt tar på sig offerkoftorna och spelar martyrer. Det går, och det måste gå!,  att granska Sverigedemokraterna på ett demokratiskt, roligt och smärtsamt ärligt sätt. Precis som vi gör.

All vår tacksamhet går idag till Great Beyond som tror på oss, vi hoppas och tror på ett givande och inspirerande samarbete!

/Anny, Henrik, Niclas


Stötta vår verksamhet